Lliga Interclubs de Pàdel per Menors

8a LLIGA PÀDELKIDS 2018/2019 

 

 

                             

 

                                

    .

Finalitzada la 8a LLIGA PÀDELKIDS 2018/2019

La 8a edició del Pàdel Kids ha arribat a la seva fi amb la tradicional i disputada FINAL FOUR del passat 4 de maig.

Els primers 4 classificats, Augusta Pàdel,  CP San Cristóbal, Terrassa Sports i Valldoreix es varen trobar en els següents enfrontaments:

SEMIFINAL1a: Terrassa Sports vs Vallodeix. Victoria de Terrassa Sports per 4-2
SEMIFINAL 2: Augusta Pàdel vs CP San Cristóbal. Victoria deL CP San Cristóbal per 4-2

Definits els rivals pel 3er i 4rt lloc entre l'Augusta Pàdel i Valldoreix van competir pel 3er i 4t lloc, van ser partitts molt disputats quedant empatats a 3 punts, fet que segons normativa, es va haver de jugar 3 tie breaks per categoria. Els capitans van poder escollir els seus millors jugadors. Finalment, en tercer lloc va quedar pel Club Esportiu Valldoreix davant de l'Augusta Pàdel..

Terrassa Sports  va jugar la final contra el nou CP San Cristóbal. Un 5-1 que l'equip de la Sara Lopez com a capitana del Terrassa Sports es va imposar l'equip del Pedro Manjon del San Cristòbal revalidant novament el títol.

CAMPIONS 8 PADELKIDS: TERRASSA SPORTS!!
La jornada va concloure amb l'entrega de trofeus.

Moltes gràcies a tots els clubs, capitans, pares i jugadors i la seu de joc (Terrassa Sports) per fer any rere any aquest lliga , on de ben segur sortiran futurs campions d'aquest magnífic esport 

Resultats:
Campió: Terrassasports
Finalista: CP  Sant Cristóbal.

3r lloc: Club Esportiu Valldoreix
4t lloc: Club Augusta Pàdel

Podeu veure les fotos al  facebook

Moltes gràcies i us esperem a tots la temporada vinent!

Lliga Pàdelkids

Carlos, Sara i Sam.

                


 

Resultats de la 6a LLIGA LCPÀDELKIDS 2016/2017 :
Campió: Terrassasports
Finalista: Club Tennis  Sabadell

3r lloc: Club Natació Terrassa
4t lloc: Pàdel Casal

Podeu veure les fotos al facebook

 


 

FINALITZADA LA 4ª LLIGA  PÀDEL KIDS

El passat diumenge 28 de juny es va disputar la fase final de la quarta Lliga Padelkids a les instal·lacions de l'Atlètic Terrrassa. A les semifinals es van enfrontar el Club Natació Terrassa i el Cercle Sabadellès per una banda i el Júnior A i  el Terrassasports per l'altra. Els partits, jugats sota una forta calor, van evidenciar un cop més, el gran nivell de joc mostrat per tots els jugadors i jugadores de les tres categories. També va quedar demostrada la enorme evolució que molts dels jugadors/es més joves, han fet durant tota la temporada.

El Club Natació Terrassa amb el seu capità Pedro Osuna al capdavant,  es va proclamar, per segon any consecutiu, vencedor de la final al derrotar amb autoritat al club Terrassasports, consolidant d'aquesta manera el seu domini en la competició.
La final de consolació entre el Júnior A i el Cercle Sabadellès va ser la eliminatòria més igualada de tota la jornada i es va decidir en un emocionat súper tie-break a favor del Cercle.

L´organització de Padelkids volem agrair i destacar el fantàstic comportament  i  fair-play que tots els participants de la final ( jugadors, jugadores, capitans, familiars i amics) van mostrar durant tota la tarda. Aquest fet va contribuir en gran mesura a que tots gaudíssim d'una fase final molt emocionant amb un gran ambient de pàdel i d'esportivitat.


FINALITZACIÓ DE LA PRIMERA COPA PÀDEL KIDS

El passat dissabte 31 de maig es va disputar la fase final de la I Copa Pàdel Kids a les noves instal·lacions del Terrassa Club de Pàdel. Els dos millors equips de cada grup de la fase regular es van enfrontar a les semifinals. Els encreuaments van ser: Can Berardo contra CT Manresa i Cercle Sabadellès contra Júnior A. Finalment fou l'equip del Cercle Sabadellès, amb el seu capità Adrià al capdavant, qui va aixecar la copa daurada de campions, després de derrotar al Club Tennis Manresa per 5 a 1. El Júnior A es va endur la medalla de bronze. El gran públic assistent va gaudir d'una emocionant tarda de pàdel ja que la majoria, dels gairebé vint partits que es van disputar, es van resoldre amb un supertie-break. Això demostra la igualtat de nivell entre aquests quatre fantàstics equips. La jornada va concloure amb l'entrega d'una medalla i d'una gorra a cada un dels jugadors/es, un sorteig de regals i les tradicionals fotos per equips.

 


CLOENDA 3a LLIGA PÀDELKIDS 2013/2014
El passat dissabte 15 de març es va disputar al club Atlètic Terrassa, la fase final de la tercera edició de la lliga PADELKIDS. Van participar-hi els quatre millors equips de la fase regular: el Club Natació Terrassa Blau, el Cercle Sabadellès, el Terrassasports i el Club Natació Terrassa Vermell. Els emparellaments de semifinals van ser el CN Terassa Blau contra el Terrassasports i el Cercle Sabadellès contra el CN Terrassa Vermell. A l'igual que en la lliga regular, es van jugar 6 partits per a cada eliminatòria, dos per cada una de les categories d'edat. La victòria final fou per a l'equip del Club Natació Terrassa Blau que va derrotar al Cercle Sabadellès per un resultat de 4 a 2. En tercera posició va quedar classificat el Terrassasports que va derrotar al Club Natació Vermell. Tots els espectadors van poder gaudir de grans partits de pàdel, molt igualats i plens d'emoció fins al final així com de l'alt nivell de joc mostrat per tots els jugadors i jugadores, protagonistes de punts espectaculars que ens van deixar amb la boca oberta en més d'una ocasió. Cal destacar també l'exemplar comportament i l'enorme fair play que els jugadors i les jugadores de tots els equips van demostrar durant tota la jornada. Felicitats a tots!!!

 


 

Pàdel Kids és una lliga interclubs de pàdel de menors formada per diferents equips,  que neix a Terrassa amb l'objectiu de que aquests esport tingui els màxims seguidors possibles.

Cada vegada són més els nens que fan escola de Pàdel,  és per això que començar a competir els ajudarà a desenvolupar les seves capacitats d'habilitat tècnica, tàctica, de resistència i de comprensió de les regles i reglaments del Pàdel.

Els equips  de Pàdel Kids estan formats per un mínim de 10 jugadors/es (i màxim 20) de diferents categories: Benjamí,  Aleví i infantil (la Normativa que podeu descarregar detalla les edats).

Cada dissabte al matí es juguen 6 partits dividits en dos torns, a les 9 i a les 10h. Els jugadors poden repetir jugar en el segon torn sempre i quan mantinguin categories i sumes

Les actuals seus de joc per aquesta lliga són: El Club Natació Terrassa (2 equips), L'Athc de Terrassa, El Terrassa Sports, Club Tennis Manresa, Can Berardo, Club Bellaterra i Cercle Sabadellès.

La lliga de Pàdel Kids està organitzada per tres professionals de l'àmbit docent d'aquest esport: Sara Lopez, Carlos Gunfaus i Sam Porcel. 

Feu click sobre el banner de les imatges per veure tot l'album de les fotos PÀDELKIDS:

Feu click sobre de les imatges per veure tot l'album  
    

                              

INFORMACIÓ PER ELS CAPITANS O RESPONSABLES D'EQUIPS:

Qualsevol club que tingui un equip que estigui interessat en participar, es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant:

Email: lliga.padelkids@gmail.com

o per Whats up: 626 74 03 90  // 655 47 44 72

 


 

Copyright © 2019 Padel Competició